8 RÅD TIL ET SUNDERE & GLADERE JEG

 

– Drik en masse vand, gerne 1,5-2 liter dagligt! Man får altså bare smukkere hud når man fugter indefra.

– Sæt farten ned, træk vejret og mærk efter hvad der gør dig glad og hvad der er overflødigt i din hverdag.

– Dyrk motion i det omfang der fungere for dig. Man behøver ikke stå i fitness fra 19-21 hver aften, en cykel eller gåtur dagligt er fint hvis det gør dig glad.
– Sorter i din omgangskreds selvom det er svært. Men dårlig energi smitter og er ikke værd at bruge tid på. Tilbring tid med dem som tilføre noget positivt til dit liv og som gør dig glad.
– Sæt små del mål i mod dine drømme, fortæl dine nærmeste om dem. Det hjælper at sige tingene højt og snakke om sine drømme. Skriv dem evt også ned, så du bliver mindet om dem.
– Dyrk dine interesser, sæt tid af til at have dig-tid. Om det er motion, bagning eller noget andet. Det giver overskud og glæde i hverdagen.
– Få en god nattesøvn, gerne 8 timer! Det kan både mærkes og sees på huden og den glød vi har når vi har det godt. Man får hurtigt urenheder og poser under øjnene hvis man ikke får den søvn man har brug for.

– Ha’ ja-hatten på! Tro på dig selv – det er virkelig den magiske ingrediens til at opnå sine mål/drømme. Styrk dit selvværd igennem de andre punkter.

Jeg håber i kunne bruge nogle af dem, eller i hvertfald blev mindet om vigtigheden.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.