DAG 2. PÅ EGEN HÅND

Vores anden hele dag, var i går og det var tid til afslapning ved poolen. Vi trængte alle til en dukkert og at slippe tankerne løs i dette paradis. Jeg lå flere gange og kiggede rundt og beundrede stedet og de mange smukke planter.
Jeg fik læst lidt i min bog (Manden der ikke ringende tilbage), lyttet til Eliza happy tunes på Spotify og redigeret nogle billeder. Sidst på eftermiddagen gik jeg ned i den lokale købmand og handlede ind til en cypriotisk salat ala Ida og nød den med mig selv, i en rolig stund.

Haven vrimler med oliven og jeg glæder mig meget til torsdag, hvor vi selv skal ud og plukke oliven og høre om forarbejdningen. Der kommer i selvfølgelig også med.

/ Ida

 

*Rejsen er sponsoreret af Eliza was here.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • Monday on a tuesday!🖤 #danishfashionpost
  • Reklame | Det nyeste skud på stammen i min taske samling er denne @aiayu fra en af mine yndlings butikker @rumklangindretning 🖤 [Hvem ville ikke elske at have den liggende under juletræet?] Aiayu er bare ren luksus og velvære, noget vi kvinder bare elsker! Rumklang har et skønt udvalg og jeg er sikker på de gerne både pakker ind og sender hvis i ikke har mulighed for at besøge den fantastiske butik. #rumklangsæby #aiayu #luksus