DAG 2. PÅ EGEN HÅND

Vores anden hele dag, var i går og det var tid til afslapning ved poolen. Vi trængte alle til en dukkert og at slippe tankerne løs i dette paradis. Jeg lå flere gange og kiggede rundt og beundrede stedet og de mange smukke planter.
Jeg fik læst lidt i min bog (Manden der ikke ringende tilbage), lyttet til Eliza happy tunes på Spotify og redigeret nogle billeder. Sidst på eftermiddagen gik jeg ned i den lokale købmand og handlede ind til en cypriotisk salat ala Ida og nød den med mig selv, i en rolig stund.

Haven vrimler med oliven og jeg glæder mig meget til torsdag, hvor vi selv skal ud og plukke oliven og høre om forarbejdningen. Der kommer i selvfølgelig også med.

/ Ida

 

*Rejsen er sponsoreret af Eliza was here.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • Jeg fik også en ret skøn gave på valentinsdag, nemlig denne parfume fra @rudolphcare 🖤 Jeg er så betaget af duften og at den er 100% naturlig. #duftmigdejlig #rudolphcare #danishfashionpost #parfume #valentinespresent #naturalparfume #minnyeduft #ecocert #svanemærket #cosmosorganic #keepitnatural
  • Have a great weekend everyone 🌿 #danishfashionpost #sisseledelbo #recycling #upcycling #sustainablefashion #happyfriday #feelgooddress #stilkompagniet #marni #marnibelt #fashionblogger #travelblogger #newvacayiscomming #happygirl #beyourself