DAG 3. GEDEFARM & MADLAVNINGSKURSUS

Vi kørte allesammen fra Eveleos Country House kl 10:20 mod Choirokoitia for at besøge en gede/får-farm – vi skulle nemlig høre om fremstillingen af Halloumi og Anari ost. (og selvfølgelig også smage den friske ost) Farmen var ejet af et par som selv fremstillede osten af mælk fra deres egne får og geder.

Når den varme Halloumi ost var færdig med at koge dryssede de tørret mynte og flagesalt udover, som det blev vendt i. Anari osten lod de være som den var, men vi fik Johannesbrød sirup udover da vi smagte den.

Da vi havde set får, geder, hørt om fremstillingen skulle vi selvfølgelig smage på den friske halloumi og anari ost. De havde dækket op i familiens ude stue – så det var super hyggeligt. Jeg var specielt vild med halloumi osten sammen med de friske oliven. Det hele var så ægte og autentisk.

Gården var placeret midt i den smukke natur med bjerge og skov hvor fårene og gederne kunne vandre rundt.

Om eftermiddagen skulle vi til madlavningskursus med Klea og Andreas som værter. Vi lavede 6 kypriotiske retter og spiste dem på den hyggeligste terrasse bagefter. Vi købte selvfølgelig noget anari ost, som vi brugte til desserten som er på billedet herover. Det var en blød dej med fyld af gedeost, rosenvand, kanel og sukker.

*Indlægget er sponsoreret af Eliza was here.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • Monday on a tuesday!🖤 #danishfashionpost
  • Reklame | Det nyeste skud på stammen i min taske samling er denne @aiayu fra en af mine yndlings butikker @rumklangindretning 🖤 [Hvem ville ikke elske at have den liggende under juletræet?] Aiayu er bare ren luksus og velvære, noget vi kvinder bare elsker! Rumklang har et skønt udvalg og jeg er sikker på de gerne både pakker ind og sender hvis i ikke har mulighed for at besøge den fantastiske butik. #rumklangsæby #aiayu #luksus