DAG 4. POOL TID

Turen var en god blanding af spændende aktiviter og afslapning. Jeg nød virkelig et par stunder her med denne udsigt og det dejlige vand. Jeg har ikke været mange steder som var så idylliske som dette.
Hvad mon vi lavede dag 5? Følg med i næste indlæg.
/ Love
*Rejsen er sponsoreret af Eliza was here.
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • Reklame | Jeg elsker mit fine billeze fra @posterstore - husk at i kan spare 30% med koden fashionpost30 🖤 *gælder ikke selection. #danishfashionpost #posterstore #shop #interior #homedecor #discountcode
  • Reklame | Hvor jeg dog glæde mig til forår og lysere farver - denne @nudenmark får mig til at drømme ☁️ #nudenmark #danishfashionpost #inmixagency #fashionblogger #newdress #dots #fashion #prettyinwhite #scandinaviangirl #homesweethome