EN MEGET PÆN TOILETTASKE

Sponsoreret indlæg /
Jeg har fået den måske pæneste toilettaske i verden, den er fra jmærket Ellies and Ivy, som forhandles hos Ameli.dk – en nyopstartet butik og webshop i Aalborg. Jeg kom helt tilfældigt forbi butikken en dag efter en ansigtsbehandling og jeg blev ret optaget af det fine univers med det samme. Butikkens produkter og brands emmer af velvære og at der virkelig er tænkt over hver en ting. Hvis i bor i Aalborg kan i besøge butikken i Nørregade 7, ellers kan i købe alle produkter på webshoppen og finde inspiration på Instagram. I kan finde mærker som Holistic Silk, Karmameju, RMS beauty, IVY, Mason Pearson, Nuori, Beta Studio, Kanel Copenhagen og mange flere. Der er både økologiske og veganske produkter at finde. Jeg glæder mig til at vise jer mere fra den skønne butik!
xoxo
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • Monday on a tuesday!🖤 #danishfashionpost
  • Reklame | Det nyeste skud på stammen i min taske samling er denne @aiayu fra en af mine yndlings butikker @rumklangindretning 🖤 [Hvem ville ikke elske at have den liggende under juletræet?] Aiayu er bare ren luksus og velvære, noget vi kvinder bare elsker! Rumklang har et skønt udvalg og jeg er sikker på de gerne både pakker ind og sender hvis i ikke har mulighed for at besøge den fantastiske butik. #rumklangsæby #aiayu #luksus