FEJRING & PINGVIN TAPAS

I går var en fest med verdens tapas og vin på Pingvin. Min bedre halvdel bestod nemlig hans sidste eksamen, så nu kan han kalde sig spiditør – med fortsat job hos DHL. Jeg er så pave stolt! Vi havde virkelig en hyggelig aften!
Jeg bestiller sjældent dessert på restauranter – men jeg kunne ikke stå for tanken om små dessert disse dutter (tapas) så jeg valgte havtorne sorbet, jordbær panacotta med hvid chokolade og en lille rarbarbarmazarinkage. Det smagte himmelsk!

xoxo

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • Monday on a tuesday!🖤 #danishfashionpost
  • Reklame | Det nyeste skud på stammen i min taske samling er denne @aiayu fra en af mine yndlings butikker @rumklangindretning 🖤 [Hvem ville ikke elske at have den liggende under juletræet?] Aiayu er bare ren luksus og velvære, noget vi kvinder bare elsker! Rumklang har et skønt udvalg og jeg er sikker på de gerne både pakker ind og sender hvis i ikke har mulighed for at besøge den fantastiske butik. #rumklangsæby #aiayu #luksus