FINALLY IT’S HERE

Jeg har faktisk kunne tænke mig dette vedhæng siden november sidste år hvor jeg så det i London – og bedre sent end aldrig ik?


Da vi var i Cannes og Monaco på ferie her i sommer havde jeg planlagt at købe det, men B’et var udsolgt! Heldigvis findes der en personlige shoppere – så jeg kontaktede LauLay Luxury på Instagram og bestilte det. Jeg er bare vildt glad for det, og jeg tænker det er perfekt til efterårets skjorter og strikketrøjer.
Dog ærger det mig gul og grøn at der er lavet en kopi som florerer ret meget på de sociale medier. Det er bare ærgerligt når man spare op og køber noget super fint, at nogle skal ødelægge det ved at lave en Kina kopi. Hvorfor ikke bare designe sit eget? Der findes så mange flotte smykker at jeg ikke kan se hvorfor det er nødvendigt. Men de skal ikke ødelægge det for mig, for jeg ved selv at mit er the real deal og det er det vigtigste.

Er det ikke fint?

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • Monday on a tuesday!🖤 #danishfashionpost
  • Reklame | Det nyeste skud på stammen i min taske samling er denne @aiayu fra en af mine yndlings butikker @rumklangindretning 🖤 [Hvem ville ikke elske at have den liggende under juletræet?] Aiayu er bare ren luksus og velvære, noget vi kvinder bare elsker! Rumklang har et skønt udvalg og jeg er sikker på de gerne både pakker ind og sender hvis i ikke har mulighed for at besøge den fantastiske butik. #rumklangsæby #aiayu #luksus