FRANSKE PINK SWIRL GLAS

Hej piger,

Jeg har investeret i disse flotteste franske glas fra 30’erne – er de ikke smukke? Jeg har længe ledt efter dem og jeg troede ikke mine egne øjne da jeg fandt dem, så mange samlet og så til en spot pris. De er ret svære at opdrive i Danmark, jeg købte mine hos Galleri Hebe. Jeg kan ikke vente til jeg skal indvie dem med en iskold hvidvin. Når jeg starter på mit nye job, som jeg fortalte om her, kommer i helt sikkert til at se lidt flere bolig indlæg herinde. Hvad synes i? Er de ikke SMUKKE!?

Share:

4 Comments

  1. Trine Solveig
    29. april 2017 /

    Det er bare så flotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • Monday on a tuesday!🖤 #danishfashionpost
  • Reklame | Det nyeste skud på stammen i min taske samling er denne @aiayu fra en af mine yndlings butikker @rumklangindretning 🖤 [Hvem ville ikke elske at have den liggende under juletræet?] Aiayu er bare ren luksus og velvære, noget vi kvinder bare elsker! Rumklang har et skønt udvalg og jeg er sikker på de gerne både pakker ind og sender hvis i ikke har mulighed for at besøge den fantastiske butik. #rumklangsæby #aiayu #luksus