JEG HAR DRØMT OM DISSE I EVIGHEDER

Jeg ELSKER mit nyeste sko køb fra Hermés. Jeg har kunne tænke mig disse så længe og endda haft en søge-annonce på trendsales. I sidste weekend fik jeg en besked fra en som havde størrelsen og faktisk ville sælge billigt, jeg slog selvfølgelig til med det samme. De er bløde som smør! Vi planlægger at tage på en lille rejse til varmen sidst i april, så der skal de helt sikkert med. Længe leve trendsales!
God weekend!
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • Tænk engang, der er kun én uge til juleaften i dag 🎄 December er fløjet afsted. Jeg elsker traditioner. [ vi spiser altid kirsebærsovsen kold, synger “så går vi rundt om en enebærbusk” om træet og pakker én gave op af gangen]. Hvilke juletraditioner elsker i? ❤️ #danishfashionpost #jul2018
  • When you’re sick and tired of being sick and tired 🖤 
#danishfashionpost #newbedsheets #vibekescottpillow #flowersinbed #homedecor #bedroom #details #lifestylebloggers