JEG HAR FÅET EN RET COOL GAVE

Min søster er kommet hjem fra 17 dage i Vietnam og jeg er blevet forkælet med gaver. Den ene ting er denne smukke perle taske – som på alle måder bare er lige mig! Jeg elsker ting som er anderledes og skiller sig ud.Jeg har fået vildt meget god feedback på tasken – og jeg kan afsløre at der kommer to lidt anderledes modeller til salg på min shop @glamglimpse.

Hvad synes i? Er den ikke smuk?

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • Monday on a tuesday!🖤 #danishfashionpost
  • Reklame | Det nyeste skud på stammen i min taske samling er denne @aiayu fra en af mine yndlings butikker @rumklangindretning 🖤 [Hvem ville ikke elske at have den liggende under juletræet?] Aiayu er bare ren luksus og velvære, noget vi kvinder bare elsker! Rumklang har et skønt udvalg og jeg er sikker på de gerne både pakker ind og sender hvis i ikke har mulighed for at besøge den fantastiske butik. #rumklangsæby #aiayu #luksus