JEG HAR FÅET EN RET COOL GAVE

Min søster er kommet hjem fra 17 dage i Vietnam og jeg er blevet forkælet med gaver. Den ene ting er denne smukke perle taske – som på alle måder bare er lige mig! Jeg elsker ting som er anderledes og skiller sig ud.Jeg har fået vildt meget god feedback på tasken – og jeg kan afsløre at der kommer to lidt anderledes modeller til salg på min shop @glamglimpse.

Hvad synes i? Er den ikke smuk?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • Jeg fik også en ret skøn gave på valentinsdag, nemlig denne parfume fra @rudolphcare 🖤 Jeg er så betaget af duften og at den er 100% naturlig. #duftmigdejlig #rudolphcare #danishfashionpost #parfume #valentinespresent #naturalparfume #minnyeduft #ecocert #svanemærket #cosmosorganic #keepitnatural
  • Have a great weekend everyone 🌿 #danishfashionpost #sisseledelbo #recycling #upcycling #sustainablefashion #happyfriday #feelgooddress #stilkompagniet #marni #marnibelt #fashionblogger #travelblogger #newvacayiscomming #happygirl #beyourself