JEG HAR FÅET EN VILD REJSE


Min søster og jeg har fået en tidlig julegave, noget vi har drømt om siden 2009 – hvor vi var i Singapore i en måned. Nu skal vi dertil igen, i uge 5 og 6. Jeg glæder mig helt vanvittigt meget! Det bliver spændende at komme tilbage efter 9 år, for det er virkelig et sted som ikke går i stå. Varmen bliver nu heller ikke helt dårlig at komme ud til.  Vi har aftalt at planlægge en masse hjemmefra, så vi når at se mest muligt. Så hvis i har været der, modtages råd med kyshånd. Vi skal i øvrigt bo i en lejlighed på 268 kvadratmeter med skygarden. Jeg skal nok afsløre hvem vi har fået denne fine gave af, sammen med mine andre julegaver efter juleaften.

XOXO

Comments

  1. 20. december 2017 /

    Wow sikke en fantastisk gave! <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

Instagram did not return a 200.