JEG HAR FÅET EN VILD REJSE


Min søster og jeg har fået en tidlig julegave, noget vi har drømt om siden 2009 – hvor vi var i Singapore i en måned. Nu skal vi dertil igen, i uge 5 og 6. Jeg glæder mig helt vanvittigt meget! Det bliver spændende at komme tilbage efter 9 år, for det er virkelig et sted som ikke går i stå. Varmen bliver nu heller ikke helt dårlig at komme ud til.  Vi har aftalt at planlægge en masse hjemmefra, så vi når at se mest muligt. Så hvis i har været der, modtages råd med kyshånd. Vi skal i øvrigt bo i en lejlighed på 268 kvadratmeter med skygarden. Jeg skal nok afsløre hvem vi har fået denne fine gave af, sammen med mine andre julegaver efter juleaften.

XOXO

Share:

2 Comments

  1. 20. december 2017 /

    Wow sikke en fantastisk gave! <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • Monday on a tuesday!🖤 #danishfashionpost
  • Reklame | Det nyeste skud på stammen i min taske samling er denne @aiayu fra en af mine yndlings butikker @rumklangindretning 🖤 [Hvem ville ikke elske at have den liggende under juletræet?] Aiayu er bare ren luksus og velvære, noget vi kvinder bare elsker! Rumklang har et skønt udvalg og jeg er sikker på de gerne både pakker ind og sender hvis i ikke har mulighed for at besøge den fantastiske butik. #rumklangsæby #aiayu #luksus