JEG KOMMER I AVISEN

Jeg blev for et lille stykke tid siden kontaktet af Jyllands Posten angående en artikel om Aalborgs shoppemuligheder. Jeg takkede ja til at være med – så d. 9/6 skulle jeg gerne optræde i en artikel med nogle anbefalinger, et billede og link til mine medier. Jeg synes det er lidt sejt! Jeg ved ikke hvor meget artiklen kommer til at fylde eller noget, men det er da ikke så tosset at komme i en troværdig landsdækkende avis. (Ja, jeg pudser lige min glorie)
Der skal være plads til at være stolt og det blev jeg altså lidt da mailen tikkede ind i MIN indbakke! Hvor er jeg bare glad for den vej det går lige nu med alle mine drømme!
Tak fordi i følger med, hver og en derude! I er skønne!
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • Monday on a tuesday!🖤 #danishfashionpost
  • Reklame | Det nyeste skud på stammen i min taske samling er denne @aiayu fra en af mine yndlings butikker @rumklangindretning 🖤 [Hvem ville ikke elske at have den liggende under juletræet?] Aiayu er bare ren luksus og velvære, noget vi kvinder bare elsker! Rumklang har et skønt udvalg og jeg er sikker på de gerne både pakker ind og sender hvis i ikke har mulighed for at besøge den fantastiske butik. #rumklangsæby #aiayu #luksus