LIVING ROOM DETAILS

Hej girls,

Jeg har været alene hjemme hele weekenden, fordi Kasper er på jagt ferie. I går besluttede jeg mig for at lave lidt om i stuen, eller rettere flytte lidt rundt på vores pynte ting på skænken og billeder på væggen. Jeg har altid hadet vores sorte skænk, som er fra før jeg flyttede ind, men efter min lille forvandling synes jeg den gør det meget godt nu. Billedet har jeg selv malet og jeg har faktisk lige solgt et, så jeg er lidt stolt. Pynte tingene e er fra forskellige steder – æsken og plaiden er fra Søstrene Grene, fadet og potten er fra en marrokansk butik i Aalborg, guld dromedaren har vi købt af en gadesælger i Marokko, glas kuplen er hvis et loppefund og planten er fra Ikea.

Hvad synes i om det?

Comments

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.