MIN NYE TASKE

Et stk ny taske fra Cala Jade – total rå og perfekt til blomstrede kjoler (og så kan mit kamera være deri, som er en ret vigtig detalje). Den er perfekt til eventyr og rejser. Jeg købte den ærligtalt for en slik, splinter ny med mærke, kvittering, dustbag og endda papirfyldet. Jeg er tosset med den og slog derfor til. Jeg mangler ikke ligefrem tasker, men det er en af de ting som jeg bare kan blive ved med at falde for.

Jeg har forresten opdateret min trendsalesprofil, så hop ind og gør jer et godt køb her!

VI SES! 

Share:

4 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • Monday on a tuesday!🖤 #danishfashionpost
  • Reklame | Det nyeste skud på stammen i min taske samling er denne @aiayu fra en af mine yndlings butikker @rumklangindretning 🖤 [Hvem ville ikke elske at have den liggende under juletræet?] Aiayu er bare ren luksus og velvære, noget vi kvinder bare elsker! Rumklang har et skønt udvalg og jeg er sikker på de gerne både pakker ind og sender hvis i ikke har mulighed for at besøge den fantastiske butik. #rumklangsæby #aiayu #luksus