PARIS GUIDE

BOUTIQUE HOTEL EMILE / Er det sødeste lille hotel i Marias kvarteret, helt præcist 2. Rue Malher. Hotellets værelser er indrettet med grafiske fliser og tapet, marmor og en altan med udsigt ud over gaden. Hotellets morgenmad består af nybagte croissanter, baguettes, smør og marmelade dertil, frisk kaffe og juice. Det er et perfekt hotel til 4-5 dage i Paris!

RESTAURANT TAVLINE / er faktisk en israelsk restaurant, ret ny og helt fantastisk! Maden smager skønt og den lille familie som ejer stedet er super søde. Jeg vil anbefale at man booker bord i forvejen. Menukortet indeholder få, men smagsfulde og anderledes retter. En restaurant man ikke lige glemmer og en jeg helt sikkert vil ligge vejen forbi igen.

COFFEESHOPS / Kaffe – det er et must når man er på storby ferie, for de fleste i hvertfald. Jeg er mest til iskaffe, men dette sted lavede en god varm kaffe. Paris Baguette er en kendt café/bager som findes i flere storbyer – det var dog første gang vi stiftede bekendtskab med den. De har skæn kaffe og godt bagværk. Billedet siger jo det hele, vi nød en eftermiddags stund i ægte pariser stil.


KULTUR & SMUKKE STEDER / Tour de Eiffel, Champ Elysees, Triumf Buen, Nortre Dame – og jeg kunne blive ved. Paris emmer af smukke arkitektur, attraktioner og museer. Vi gik og gik i de 4 dage vi var der og vi blev bare ved med at opdage nye spændende steder. Da det var min første gang i Paris var det meget vildt at se Eiffeltårnet – det var faktisk meget større end jeg havde forestillet mig.

SHOPPING / Paris er jo en stor mode by, så udover vilde designer butikker var der et hav af små vintage shops og butikker jeg aldrig er stødt på før. Vi kiggede faktisk butikker alle fire dage og vi blev ved med at opdage nye små perler. Jeg fik selvfølgelig shoppet lidt med hjem og jeg kan afsløre at der ikke går alt for længe inden jeg besøger Paris igen. Alle sagde inden vi tog afsted, “når i har besøgt byen en gang, vil i komme tilbage igen og igen” – og jeg kan kun give dem ret!

PARIS ER FULDSTÆNDIG FANTASTISK!

 

Comments

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.