MIT NYE KAMERA

Jeg er virkelig begejstret for mit nye Olympus kamera – jeg solgte mit Canon både på grund af størrelsen og manglende funktioner. Dette har alle de ønskede funktioner og mere til. Det kan filme 4k, jeg kan dele billederne direkte med min telefon via en app og tage billeder på kameraet via min telefon. Jeg er også lidt forelsket i det retro look og det er nemt at have hængende crossbody. Jeg har testet det i dag i Århus botanisk have og dyrehave – jeg glæder mig til at vise jer billeder e i et helt indlæg, så i kan se hvor godt det er.

Glæd jer!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • Monday on a tuesday!🖤 #danishfashionpost
  • Reklame | Det nyeste skud på stammen i min taske samling er denne @aiayu fra en af mine yndlings butikker @rumklangindretning 🖤 [Hvem ville ikke elske at have den liggende under juletræet?] Aiayu er bare ren luksus og velvære, noget vi kvinder bare elsker! Rumklang har et skønt udvalg og jeg er sikker på de gerne både pakker ind og sender hvis i ikke har mulighed for at besøge den fantastiske butik. #rumklangsæby #aiayu #luksus