NEW WORK BAG

Endnu et secondhand køb! En Mulberry i den smukkeste farve og med pæn patina. Den er til arbejds brug og perfekt dertil.
Jeg har virkelig manglet en taske hvor der både kan være computer og alt mit andet habengut i. Jeg håber virkelig at jeg bliver glad for den! Har i en Mulle og er i glade for den?

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • Monday on a tuesday!🖤 #danishfashionpost
  • Reklame | Det nyeste skud på stammen i min taske samling er denne @aiayu fra en af mine yndlings butikker @rumklangindretning 🖤 [Hvem ville ikke elske at have den liggende under juletræet?] Aiayu er bare ren luksus og velvære, noget vi kvinder bare elsker! Rumklang har et skønt udvalg og jeg er sikker på de gerne både pakker ind og sender hvis i ikke har mulighed for at besøge den fantastiske butik. #rumklangsæby #aiayu #luksus