NYE TING I MIT HJEM

Jeg har modtaget dette fine stativ af Ziito – og jeg er ret vild med det rå look og så er det lavet af bæredygtige matrialer. Jeg synes det er super cool med hylden til tasker og stråhatte. De har flere forskellige designs, som kan ses på deres Instagram profil @ziitodesign. Når noget er bæredygtigt bliver jeg bare ekstra glad for det, det er så rart når ting kan genbruges. Jeg ville virkelig ønske der var endnu mere fokus på det. Find netop dette stativ lige her.
Vi har købt, nok verdens smukkeste sengegavl! Jeg beundrer den hver eneste dag. Jeg var faktisk så heldig at få den nedsat med 50%, fordi butikken lukkede. Jeg glæder mig specielt til vi engang får købt et hus, hvor den endnu mere kan komme til sin  ret. Den er i bambus eller i hvertfald et natur matriale, det giver virkelig noget varme til mine ellers grå toner. Kasper synes jeg var skør, men da den kom på plads måtte han alligevel give mig ret i hvor smuk den er.
God aften, nyd den dejlige sol!
Share:

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • Monday on a tuesday!🖤 #danishfashionpost
  • Reklame | Det nyeste skud på stammen i min taske samling er denne @aiayu fra en af mine yndlings butikker @rumklangindretning 🖤 [Hvem ville ikke elske at have den liggende under juletræet?] Aiayu er bare ren luksus og velvære, noget vi kvinder bare elsker! Rumklang har et skønt udvalg og jeg er sikker på de gerne både pakker ind og sender hvis i ikke har mulighed for at besøge den fantastiske butik. #rumklangsæby #aiayu #luksus