POSTKORT FRA MONACO

Monaco er virkelig smuk og det var et must nu når vi skulle til Sydfrankrig. Man kunne godt mærke at byen emmede af jetsettere – men det var også en oplevelse og man kunne få lov at drømme lidt om alle de flotte både og ting i butikkerne. Der er så meget på et sted.

Selv om det er fascinerende, er det nu alligevel også rart at have plantet fødderne solidt på jorden og at man ikke bare kan få alt. Jeg beundrer de mennesker som arbejder sig til tops, men jeg beundre også dem der er glade for lidt. Jeg elsker at opleve livets kontraster og besøge steder som er anderledes på den ene eller anden måde.

Singapore og Monaco må være de vildeste steder jeg har besøgt! Og det er ikke sidste gang jeg besøger Monaco, det er jeg ret sikker på. Jeg nåede slet ikke at se alt det jeg gerne ville.


 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • Monday on a tuesday!🖤 #danishfashionpost
  • Reklame | Det nyeste skud på stammen i min taske samling er denne @aiayu fra en af mine yndlings butikker @rumklangindretning 🖤 [Hvem ville ikke elske at have den liggende under juletræet?] Aiayu er bare ren luksus og velvære, noget vi kvinder bare elsker! Rumklang har et skønt udvalg og jeg er sikker på de gerne både pakker ind og sender hvis i ikke har mulighed for at besøge den fantastiske butik. #rumklangsæby #aiayu #luksus