RO, SAND I MELLEM MED TÆRENE OG KOLD HVIDVIN

Ned i gear, op med stængerne, en god solcreme på – jeg er tjekket ind lige her! (Og jeg nyder det i fulde drag) Mindre telefon tid og mere frisk lidt – det er tiltrængt. Jeg elsker bare at være her, det er virkelig wellness for sjælen for mig. Det er ikke noget fancy sommerhus, men man får lov at mærke roen og sig selv og det tror jeg bare vi alle har godt af. Kasper og jeg er her til fredag, hvor efter vi er hjemme to dage inden turen går til Frankrig. Jeg vil nyde hvert et sekund her og opdatere jer med smukke billeder i ny og næ.

Godnat.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • Monday on a tuesday!🖤 #danishfashionpost
  • Reklame | Det nyeste skud på stammen i min taske samling er denne @aiayu fra en af mine yndlings butikker @rumklangindretning 🖤 [Hvem ville ikke elske at have den liggende under juletræet?] Aiayu er bare ren luksus og velvære, noget vi kvinder bare elsker! Rumklang har et skønt udvalg og jeg er sikker på de gerne både pakker ind og sender hvis i ikke har mulighed for at besøge den fantastiske butik. #rumklangsæby #aiayu #luksus