SECONDHAND KØB #3

Det er tid til endnu et indlæg i secondhand kategorien, jeg har nemlig lige købt disse kelim puder på trendsales. Jeg elsker de smukke mønstre og farver! De har fået en plads på min lille bænk i stuen, som er et arvestykke fra mine bedsteforældre.
Jeg har i dag været på spontan tur til Århus med min søster! Vi fik shoppet, spist frokost og hygget helt vildt. Nu vil jeg tage min dyne med i sofaen og se Netflix.
xoxo
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • Monday on a tuesday!🖤 #danishfashionpost
  • Reklame | Det nyeste skud på stammen i min taske samling er denne @aiayu fra en af mine yndlings butikker @rumklangindretning 🖤 [Hvem ville ikke elske at have den liggende under juletræet?] Aiayu er bare ren luksus og velvære, noget vi kvinder bare elsker! Rumklang har et skønt udvalg og jeg er sikker på de gerne både pakker ind og sender hvis i ikke har mulighed for at besøge den fantastiske butik. #rumklangsæby #aiayu #luksus