SECONDHAND KØB #3

Det er tid til endnu et indlæg i secondhand kategorien, jeg har nemlig lige købt disse kelim puder på trendsales. Jeg elsker de smukke mønstre og farver! De har fået en plads på min lille bænk i stuen, som er et arvestykke fra mine bedsteforældre.
Jeg har i dag været på spontan tur til Århus med min søster! Vi fik shoppet, spist frokost og hygget helt vildt. Nu vil jeg tage min dyne med i sofaen og se Netflix.
xoxo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • Jeg fik også en ret skøn gave på valentinsdag, nemlig denne parfume fra @rudolphcare 🖤 Jeg er så betaget af duften og at den er 100% naturlig. #duftmigdejlig #rudolphcare #danishfashionpost #parfume #valentinespresent #naturalparfume #minnyeduft #ecocert #svanemærket #cosmosorganic #keepitnatural
  • Have a great weekend everyone 🌿 #danishfashionpost #sisseledelbo #recycling #upcycling #sustainablefashion #happyfriday #feelgooddress #stilkompagniet #marni #marnibelt #fashionblogger #travelblogger #newvacayiscomming #happygirl #beyourself