SECONDHAND KØB #5

Kort før vi tog til Sydfrankrig var jeg på loppemarked med min mor – og der gjorde jeg altså et mega kup! Jeg købte nemlig denne hvide nederdel, en gammel vintage sag til 10 kr (ja, du læste rigtigt!). Jeg har nærmest boet i den siden, for den er så luftig og lækker. Den kan både bruges som her hvor jeg har foldet elastikken 4-5 gange i taljen eller bare lang og flagrende. Jeg klippede 10 cm af den og jeg kan egentlig godt lide den lidt rå afslutning med trådene. Er den ikke fin? Jeg er ovenud lykkelig for mit fund! Jeg tror jeg skal en tur forbi min lokale genbrug i morgen og se om der er kommet noget nyt og uundværligt.

God aften!

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • Monday on a tuesday!🖤 #danishfashionpost
  • Reklame | Det nyeste skud på stammen i min taske samling er denne @aiayu fra en af mine yndlings butikker @rumklangindretning 🖤 [Hvem ville ikke elske at have den liggende under juletræet?] Aiayu er bare ren luksus og velvære, noget vi kvinder bare elsker! Rumklang har et skønt udvalg og jeg er sikker på de gerne både pakker ind og sender hvis i ikke har mulighed for at besøge den fantastiske butik. #rumklangsæby #aiayu #luksus