SENTOSA BUTTERFLY PARK

Sentosa er Singapores eventyr ø – der er alt fra vilde forlystelser til bounty strande og en fantastisk sommerfuglepark. Jeg elsker sommerfugle, så jeg kunne have været inde i sommerfugleparken i evigheder. Jeg fik taget disse smukke billeder, som jeg personligt er ret tilfreds med. Jeg har faktisk en tatovering på ryggen med en sommerfugl magen til den sort/hvide som jeg fik for 9år siden her i Singapore efter et besøg i parken. Vi havde en hel dag på øen hvor vi tog rundt og så/prøvede forskellige ting.

Husk at kigge med på instagram @fashionpost.dk.
Share:

1 Comment

  1. 5. februar 2018 /

    Wauw nogle smukke billeder <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • Monday on a tuesday!🖤 #danishfashionpost
  • Reklame | Det nyeste skud på stammen i min taske samling er denne @aiayu fra en af mine yndlings butikker @rumklangindretning 🖤 [Hvem ville ikke elske at have den liggende under juletræet?] Aiayu er bare ren luksus og velvære, noget vi kvinder bare elsker! Rumklang har et skønt udvalg og jeg er sikker på de gerne både pakker ind og sender hvis i ikke har mulighed for at besøge den fantastiske butik. #rumklangsæby #aiayu #luksus