SINGAPORE POSTCARDS #1

Vi har haft vores første hele dag i Singapore og her er bare skønt! Vi har dog fået rigeligt med sol, da vi fik af vide hjemmefra at solcreme slet ikke var nødvendigt. Men efter nogle timer i solen kunne jeg hurtigt mærke at solen var skarp, så jeg slæbte min søster med efter en solcreme. Skaden var desværre sket, så hvis i befinder jer i Singapore og har set to røde krebse, er det bare os. Klimaet her er meget anderledes, men rart. Varmen er konstant og det føles lidt som at gå i en sauna (31 grader) – men man vender sig på en måde hurtigt til det. Her er rent og meget grønt. I dag har vi som sagt slikket sol, lavet plan for resten af ferien og spist mad et lokalt sted, det smagte så lækkert. I morgen skal vi i China Town og Little India, så der tager jeg mit kamera under armen, så jeg kan knipse nogle kvalitetsmæssigt bedre billeder. Nu vil jeg snart smutte i seng, klokken er nemlig 22:35 lokal tid.

Vi ses!

Comments

  1. 31. januar 2018 /

    Hvor ser det skønt ud 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • Jeg fik også en ret skøn gave på valentinsdag, nemlig denne parfume fra @rudolphcare 🖤 Jeg er så betaget af duften og at den er 100% naturlig. #duftmigdejlig #rudolphcare #danishfashionpost #parfume #valentinespresent #naturalparfume #minnyeduft #ecocert #svanemærket #cosmosorganic #keepitnatural
  • Have a great weekend everyone 🌿 #danishfashionpost #sisseledelbo #recycling #upcycling #sustainablefashion #happyfriday #feelgooddress #stilkompagniet #marni #marnibelt #fashionblogger #travelblogger #newvacayiscomming #happygirl #beyourself