SINGAPORE POSTCARDS #3

Billeder siger mere end 1000 ord og det gør disse bestemt også! Jeg elsker Singapore og det er bestemt ikke sidste gang jeg besøger landet. Jeg har taget et hav af billeder og dette er kun endnu et lille udpluk. Jeg påtænker at lave en lille guide til SG, ligesom jeg har lavet til et par andre destinationer her. Hvad tænker i om det?

Jeg ville bare lige tjekke ind og sige hej – husk at følge med på insta! @fashionpost.dk

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • Monday on a tuesday!🖤 #danishfashionpost
  • Reklame | Det nyeste skud på stammen i min taske samling er denne @aiayu fra en af mine yndlings butikker @rumklangindretning 🖤 [Hvem ville ikke elske at have den liggende under juletræet?] Aiayu er bare ren luksus og velvære, noget vi kvinder bare elsker! Rumklang har et skønt udvalg og jeg er sikker på de gerne både pakker ind og sender hvis i ikke har mulighed for at besøge den fantastiske butik. #rumklangsæby #aiayu #luksus