SMÅ JULE TIPS #1

Julen sniger sig med hastige skridt ind på os – og jeg er vild med det. Julen er en fantastisk tid hvor smilene bare er lidt større og gaderne lyser op. Ikke mindst er der mulighed for at fylde hjemmet med glimmer og skinnende genstande.
Jeg har valgt ikke at dele nogen julekalender eller adventskonkurrencer i år, da det vrimler med lækre konkurrencer – så jeg gemmer dem til jer, til et senere tidspunkt. Men jeg tænker at dele nogle  af mine jule tips i december. Det første er en simpel måde at pynte op på.
Først skal naturen med indenfor [kogler, valnødder, bomuldsblomster, hotensia blomster, andre tørrede blomster og fine grene. 
• Derefter skal dine yndlings julekugler udvælges – og der skal som regl tilføjes et par nye til samlingen. 
• Så skal dine yndlings fade findes frem, både i porcelæn, træ eller metal. Det kommer an på hvor råt eller pænt du ønsker det. 
• Kuglerne og naturen skal så mixes og ligges pænt på dine fade. Hvis ikke du har en adventsstage, er det også en god mulighed til at lave en på et af fadende med fire bloklys. 

Jeg synes netop at det er det tilfældige og naturlige som er flot – og det bliver kun endnu flottere år for år, når samlingen af smukke julekugler bliver større og bedre!

Glædelig 3. December!

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • Jeg fik også en ret skøn gave på valentinsdag, nemlig denne parfume fra @rudolphcare 🖤 Jeg er så betaget af duften og at den er 100% naturlig. #duftmigdejlig #rudolphcare #danishfashionpost #parfume #valentinespresent #naturalparfume #minnyeduft #ecocert #svanemærket #cosmosorganic #keepitnatural
  • Have a great weekend everyone 🌿 #danishfashionpost #sisseledelbo #recycling #upcycling #sustainablefashion #happyfriday #feelgooddress #stilkompagniet #marni #marnibelt #fashionblogger #travelblogger #newvacayiscomming #happygirl #beyourself