SMÅ JULE TIPS #2

Indpakning af gaver ♥

Indpakningen er på en måde halvdelen af gaven – for det er den man ser først. Spændingen skabes og er altid større ved smukke gaver. Jeg elsker selv at pakke ind i et lidt gammeldags look – fordi gammeldags jul minder mig om min barndom. Jeg binder ofte en lille gren, blomst eller jule ting på gaven – der passer til modtageren.
Tip/ Man kan også binde en julekugle figur på hver gave som er tilegnet hver i familien, i stedet for et til og fra kort. Så er det også lidt spændende om man kan gætte hvilken gave der er til hvem.
Husk også at efter tanken der tæller, det behøver ikke være stort eller dyrt. Julen er hjerternes fest. Det handler om at være sammen med dem man holder af og nyde synet af det smukke træ, den dejlige jule mad og hinanden.

Papiret er købt i søstrene grene, båndet i supermarked og kringlen er fra Maileg. De laver så mange fine små ting at sætte på gaver.

GLÆDELIG 10. DECEMBER!

Share:

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • Reklame | Jeg elsker mit fine billeze fra @posterstore - husk at i kan spare 30% med koden fashionpost30 🖤 *gælder ikke selection. #danishfashionpost #posterstore #shop #interior #homedecor #discountcode
  • Reklame | Hvor jeg dog glæde mig til forår og lysere farver - denne @nudenmark får mig til at drømme ☁️ #nudenmark #danishfashionpost #inmixagency #fashionblogger #newdress #dots #fashion #prettyinwhite #scandinaviangirl #homesweethome