STINE A DARLINGS

Jeg har fået de fineste nye smykker af Stine Aen chunky kæde til alverdens fine vedhæng, en justerbar ring med en lille sten og nogle fine små hoops som ikke er online endnu.
Jeg er ret vild med “mange guldkæder” trenden lige nu og denne skiller sig lidt ud fra mine andre kæder – hvilket jo kendetegner brandet ret godt. Nu mangler jeg bare en lille sea shell jeg kan sætte deri sammen med mit SA palme vedhæng. (Og en masse andre ting fra webshoppen) Jeg har heldigvis fødselsdag i oktober og min ønskeliste boomer med smykker. Måske jeg en dag skal lave et indlæg med mine ønsker?

Hvad synes i?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • Monday on a tuesday!🖤 #danishfashionpost
  • Reklame | Det nyeste skud på stammen i min taske samling er denne @aiayu fra en af mine yndlings butikker @rumklangindretning 🖤 [Hvem ville ikke elske at have den liggende under juletræet?] Aiayu er bare ren luksus og velvære, noget vi kvinder bare elsker! Rumklang har et skønt udvalg og jeg er sikker på de gerne både pakker ind og sender hvis i ikke har mulighed for at besøge den fantastiske butik. #rumklangsæby #aiayu #luksus