THAT ROLLIN’ BAR

IMG_0014b IMG_0025b

Hej piger.

 Dette er det første indlæg fra en række nye bolig indlæg. Jeg postede for et lille stykke tid siden denne rullende-bar på Instagram. Det er en af mine absolut yndlings ting herhjemme, for jeg har fået den af mine bedsteforældre. Jeg kan huske at den stod i deres hjem da jeg var lille. Mine bedsteforældre betyder rigtig meget for mig, så at have nogen fra dem i mit hjem er meget vigtigt. Jeg fik den faktisk før der blev super moderne med messing og rullende barer som denne, men alle trends vender jo næsten tilbage. Trend eller ej, den er så smuk. Billedet bag vognen eksistere faktisk ikke længere, det har jeg malet om så det passer til vores nye del af stuen. Jeg kan desværre ikke vise jer resultatet før vores sofabord ankommer. Vi blev lovet det i sidste uge, men det er stadig ikke dukket op. Vente vente vente!
cropped-PicMonkey-Sample.png

Comments

  1. 3. marts 2017 /

    Det er så smukt og ikke mindst klassisk. Det går jo aldrig af mode!
    Og billedet, hvor jeg dog elsker de farver. Øv at det ikke findes mere 😉 #iwant

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.