&TRADITION LAMP

Reklame / &Tradition lampe fra Lampemesteren.

Et stk elegant rislampe! &Tradition Formakami pendel JH5. Den har stået på drømmelisten et stykke tid og nu er den endelig min. Den lyser min stue op, så den føles helt herskabelig. Jeg elsker formen, det enkle udtryk og den enorme størrelse. Lampen er designet af Jaime Hayon, som blev inspireret af gamle asiatiske lanterner – denne har dog fået et moderne touch. Lampen er 70 x 74 cm, så en gigantisk lysbobel, den er håndlavet og fremstillet i elfenbensfarvet rispapir og sortbejset eg. Den er fra Lampemesteren, som har et stort og ret så lækkert udvalg, hvis jeg selv skal sige det. Jeg har faktisk allerede udset mig, min næste lampe.
Jeg er endelig blevet glad for vores spisestue, men det har også krævet nyt bord, ny lampe og nyt vægpynt. Lampen er for mig prikken over i’et, da den indrammer det hele i et smukt lys igennem det tynde rispapir. Lampen fåes også i disse modeller – JH3 og JH4.

Hos Lampemesteren får man altså ekstra god service, og min lampe kom lynhurtigt. De har altid:

  • 100 dages returret

  • Fri fragt over 499,-

  • Gratis lyskilde med alle lamper

HAPPY SHOPPING!

Share:

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • Monday on a tuesday!🖤 #danishfashionpost
  • Reklame | Det nyeste skud på stammen i min taske samling er denne @aiayu fra en af mine yndlings butikker @rumklangindretning 🖤 [Hvem ville ikke elske at have den liggende under juletræet?] Aiayu er bare ren luksus og velvære, noget vi kvinder bare elsker! Rumklang har et skønt udvalg og jeg er sikker på de gerne både pakker ind og sender hvis i ikke har mulighed for at besøge den fantastiske butik. #rumklangsæby #aiayu #luksus