VI ER TJEKKET IND I DEN SMUKKESTE VILLA

Vi ankom i nat og allerede der blev vi helt forelsket i Villaen, her i Frankrig. Her er så smukt og idyllisk. Vi bor i bjergene lige uden for Cannes og om aftenen er der vildsvin uden for haven. Huset er indrettet i lyse og sandfarver og der er kiwier og oliven i haven. Jeg tjekker aldrig ud igen!
Vi skålede ferien ind i ægte fransk stil med god lokal vin, så klokken blev 03:00 før vi kom i seng. I dag har vi handlet og set os lidt omkring. I løbet af ugen skal jeg forbi Céline og forhåbentlig købe noget nyt med hjem – noget jeg har ønsket mig i 100 år!

God aften!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • Monday on a tuesday!🖤 #danishfashionpost
  • Reklame | Det nyeste skud på stammen i min taske samling er denne @aiayu fra en af mine yndlings butikker @rumklangindretning 🖤 [Hvem ville ikke elske at have den liggende under juletræet?] Aiayu er bare ren luksus og velvære, noget vi kvinder bare elsker! Rumklang har et skønt udvalg og jeg er sikker på de gerne både pakker ind og sender hvis i ikke har mulighed for at besøge den fantastiske butik. #rumklangsæby #aiayu #luksus