SUSTAINABLE FASHION

Reklame for Ziito.

Jeg bliver mere og mete tiltrukket af bæredygtige brands – jeg kan bare godt lide at ma tænker over sit forbrug og genbruger så meget som muligt. Mit nye tøjstativ er fra Ziito, som laver deres stativer af genbrugsmaterialer.

Tøj er en af de helt store klimasyndere. Vi køber og udskifter mere og mere. Fra 2000 til 2015 er produktionen af tøj fordoblet. Jeg synes det er så tankevækkende og jeg vil helt sikkert til at tænke mere over mit tøj forbrug. Jeg vil blive bedre til at købe kvalitet der simpelthen bare holder længere.

Jeg er god til at give til både genbrug og sælge på loppemarkeder, men det ville jo være endnu mere ideelt ikke at købe så meget fast fashion [og ikke have 4 sorte sække med tøj på loftet som skal sælges] Jeg er faktisk lidt flov over mig selv. Jeg har heldigvis en del bæredygtige samarbejder i ærmet, så jeg vil helt sikkert sætte mere fokus på det, på forskellige måder.

Er i gode til at genbruge, tænke over jeres køb og sælge videre?

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • Jeg har hørt rygter om at det bliver sommer i næste uge - jeg håber det holder stik 🌿 Hvilken årstid er i egentlig mest til? .
.
.
#sensommer #nature #danishfashionpost #maguritter #fpsustainablefashion #field #sunset #happymoments
  • Jeg er nu hoppet i min skønne kåbe fra @vibekescott efter en god omgang træning og udstræk✨ Jeg arbejder på at skabe gode vaner både for mit ydre og indre. [Kåbe modtaget i gave] #vibekescott #keepitnatural #whatagreatday #goodhabits #fpsustainablefashion #danishfashionpost #stylistidabenedicte #happygirl #smiling #selfcare #selflove #healthyliving