BOLIGTENDENSER 2017

Assiatiske og marrokanske detaljer: Vores nordiske minimaliske stil skal peppes op med udenlandske detaljer. Vores hjem skal udstråle personlighed, vise hvor i verden vi har været. Vi skal kigge ud i verden og lade os inspirerer af andre landes indretning/farver. De udenlandske detaljer stiller vores nordiske ting i en flot kontrast. Frem med alle de mange ferie køb og lad dem vise netop din rejse.

Velour: Velour har efterhånden hittet et stykke tid, men trenden fortsætter nu i nye nuancer. I 2017 må vores ting godt være mørkere og tungere i looket. Vi skal ikke være bange for det lidt bombastiske og pyntede.

Farver & materialer:  Mørke nuanver skal ind i vores hjem brun, lilla/lyserød, senneps gul, bordeaux, messing og mørkeblå er mit bud på de farver som vi kommer til ar se. Vi vil også gerne have flere materialer ind i vores hjem og vi er vilde med at mikse marmor, metal, røgfarvet glas og tunge velourtekstiler – en tendens, som vi allerede ser, men som bliver endnu større i 2017.

Bløde former: Alt det snorlige og firkantede virker minimalisk. I kombination med de varme farver, udenlandske detaljer vil vi se flere møbler med bløde og runde former. Det giver en lethed og varme i et rum. Farverige cocktail stole, rislamper og runde puder.

Det naturlige: Det skal være vildere end hidtil, vi skal have haven endnu mere ind i stuen og give liv. Det vil blive et hit med større løsninger som vægge med planter eller planter der hænger ned fra vores loft.

Håndlavede ting: i Danmark er vi dygtige til håndværk og vi har nogle af verdens bedste designere. Vi sætter pris på det håndlavede, eksklusive og anderledes møbel. Bæredygtighed vil være et nøgleord, vi bliver bedre til at passe på vores skønne jord og derfor vil de håndlavede ting blive prissat endnu mere. De håndlavede ting er unikke. Den marrokanske trend vil især være at finde i vores skabe, keramik i farver og former.

 

Share:

2 Comments

  1. 26. april 2017 /

    Ih elsker det her indlæg 😀 Så inspirerende og super godt skrevet!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • I aften har vi 39 grader og det skal fejres med middag i Palma [og et glas iskold hvidvin] 🧡 .
.
.
#mallorca #bunyola #vacation #summer #spanishvibes #spania #nature #goodhabits #makeyourownday #fpsustainablefashion #ohhappyday #palmademallorca #positivemindset #travelblogger #fashionblogger #idyll #flowers #magic #thesunisout #spanishstyle #wineanddine #susstainabledress #grobund
  • Jeg elsker at kigge på bygninger når jeg rejser - og se arkitekturen ✨ Palma er noget helt særligt. .
.
.
#mallorca #bunyola #vacation #summer #spanishvibes #spania #nature #goodhabits #makeyourownday #fpsustainablefashion #ohhappyday #palmademallorca #positivemindset #travelblogger #fashionblogger #idyll #flowers #magic #thesunisout #spanishstyle