DAG 2. PÅ EGEN HÅND

Vores anden hele dag, var i går og det var tid til afslapning ved poolen. Vi trængte alle til en dukkert og at slippe tankerne løs i dette paradis. Jeg lå flere gange og kiggede rundt og beundrede stedet og de mange smukke planter.
Jeg fik læst lidt i min bog (Manden der ikke ringende tilbage), lyttet til Eliza happy tunes på Spotify og redigeret nogle billeder. Sidst på eftermiddagen gik jeg ned i den lokale købmand og handlede ind til en cypriotisk salat ala Ida og nød den med mig selv, i en rolig stund.

Haven vrimler med oliven og jeg glæder mig meget til torsdag, hvor vi selv skal ud og plukke oliven og høre om forarbejdningen. Der kommer i selvfølgelig også med.

/ Ida

 

*Rejsen er sponsoreret af Eliza was here.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • I aften har vi 39 grader og det skal fejres med middag i Palma [og et glas iskold hvidvin] 🧡 .
.
.
#mallorca #bunyola #vacation #summer #spanishvibes #spania #nature #goodhabits #makeyourownday #fpsustainablefashion #ohhappyday #palmademallorca #positivemindset #travelblogger #fashionblogger #idyll #flowers #magic #thesunisout #spanishstyle #wineanddine #susstainabledress #grobund
  • Jeg elsker at kigge på bygninger når jeg rejser - og se arkitekturen ✨ Palma er noget helt særligt. .
.
.
#mallorca #bunyola #vacation #summer #spanishvibes #spania #nature #goodhabits #makeyourownday #fpsustainablefashion #ohhappyday #palmademallorca #positivemindset #travelblogger #fashionblogger #idyll #flowers #magic #thesunisout #spanishstyle