EVOLVE BEAUTY KIT

Hverdags farvoritter,

Jeg har hvis fundet MIT hudpleje mærke i Evolve – alle produkterne har stort set haft en positiv virkning på min hud – og så dufter de altså HIMMELSK! {af chokolade og kokos fx}.

Produkterne er håndlavede, økologiske og naturlige. Alt hvad Evolve skaber er lavet ved hjælp af naturlige og økologiske olier, udtræk og naturlige superfoods fra hele verden. Produkterne er veganske og laves i små serier for at sikre det højeste niveau af friskhed. På hvert produkt står der også hvem der har pakket det. [Lidt fin detalje, ikke?] Jeg er kæmpe fan!

Renseprodukter

Jeg skifter i mellem disse to renseprodukter – Cleansing melt & Liquid Crystal Micellic Cleansing Water. Begge er super gode! – dog vil jeg anbefale cleansing melt med en konjac svamp for at få dybderenset et par gange ugentligt.

De er begge milde mod huden og kan både rense og fjerne makeup.

Pleje / pealing.

Jeg har også to rensemasker – Miracle mask som er en kemisk pealing og Radiant glow mask som er en fysisk korn pealing. Nogle er til det ene og andre det andet – jeg er til begge. Den kemiske bruger jeg ofte om aftenen inden senge tid, den skal sidde på i 5 minutter, så det passer med at jeg børster tænder, ryster min dyne og ruller gardinerne ned. Så skyller jeg den let af og fugter huden godt. Den fysiske pensling bruger jeg 1-2 gange ugen inden bad om morgenen.

Begge masker efterlader en blød og glat hud med masser af glød.

Øjne.

Jeg har altid været dårlig til at huske pleje omkring øjnene – men denne Hyaluronic eye complex er nem at rulle på og køler så behageligt. Den trænger hurtigt ind i huden og så kan dagcreme og makeup påføres.

Fugt med fugt på.

En klar favorit er min hyaluronsyre – den giver huden fugt indefra og er så dejlig let på huden. Jeg bruger den hver eneste dag og min hud er blevet så fin og fugtet. Inden jeg startede med den var huden på min næse altid tør. Efter et par måneders brug har jeg endelig fået bugt med det. Så den kan anbefales!

Daily defence mist er mit yndlings taske-produkt. Den er altid god i flyveren eller sidst på eftermiddagen hvor huden lige trænger til lidt fugt og friskhed. Pas på, man bliver afhængig….

Hårpleje.

Nourishing Hair Elixir er den skønneste hårolie – jeg bruger den specielt om sommeren hvor håret kan kruse og blive lidt tørt. Den kan både bruges i håndklædetørt hår og tørt hår.

Selvbruner.

Evolve’s selvbruner giver en smule farve og en smuk glød. Den kan bruges af alle hudtoner og bygges op over flere gange. Jeg elsker at den dufter godt og ikke af typisk selvbruner. Den er let at smøre ud og giver ikke streger/pletter.

Derudover er jeg glad for deres shampoo, balsam og bodybutter. [Jeg kan faktisk ikke få nok af Evolves peodukter].

Alle produkter laves i rejsevenlige størrelser og er super gode! Kæmpe anbefaling herfra!

*Nogle af produkterne er modtaget i gave.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • I aften har vi 39 grader og det skal fejres med middag i Palma [og et glas iskold hvidvin] 🧡 .
.
.
#mallorca #bunyola #vacation #summer #spanishvibes #spania #nature #goodhabits #makeyourownday #fpsustainablefashion #ohhappyday #palmademallorca #positivemindset #travelblogger #fashionblogger #idyll #flowers #magic #thesunisout #spanishstyle #wineanddine #susstainabledress #grobund
  • Jeg elsker at kigge på bygninger når jeg rejser - og se arkitekturen ✨ Palma er noget helt særligt. .
.
.
#mallorca #bunyola #vacation #summer #spanishvibes #spania #nature #goodhabits #makeyourownday #fpsustainablefashion #ohhappyday #palmademallorca #positivemindset #travelblogger #fashionblogger #idyll #flowers #magic #thesunisout #spanishstyle