FRANSKE PINK SWIRL GLAS

Hej piger,

Jeg har investeret i disse flotteste franske glas fra 30’erne – er de ikke smukke? Jeg har længe ledt efter dem og jeg troede ikke mine egne øjne da jeg fandt dem, så mange samlet og så til en spot pris. De er ret svære at opdrive i Danmark, jeg købte mine hos Galleri Hebe. Jeg kan ikke vente til jeg skal indvie dem med en iskold hvidvin. Når jeg starter på mit nye job, som jeg fortalte om her, kommer i helt sikkert til at se lidt flere bolig indlæg herinde. Hvad synes i? Er de ikke SMUKKE!?

Share:

4 Comments

  1. Trine Solveig
    29. april 2017 /

    Det er bare så flotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • I aften har vi 39 grader og det skal fejres med middag i Palma [og et glas iskold hvidvin] 🧡 .
.
.
#mallorca #bunyola #vacation #summer #spanishvibes #spania #nature #goodhabits #makeyourownday #fpsustainablefashion #ohhappyday #palmademallorca #positivemindset #travelblogger #fashionblogger #idyll #flowers #magic #thesunisout #spanishstyle #wineanddine #susstainabledress #grobund
  • Jeg elsker at kigge på bygninger når jeg rejser - og se arkitekturen ✨ Palma er noget helt særligt. .
.
.
#mallorca #bunyola #vacation #summer #spanishvibes #spania #nature #goodhabits #makeyourownday #fpsustainablefashion #ohhappyday #palmademallorca #positivemindset #travelblogger #fashionblogger #idyll #flowers #magic #thesunisout #spanishstyle