JEG HAR FÅET EN RET COOL GAVE

Min søster er kommet hjem fra 17 dage i Vietnam og jeg er blevet forkælet med gaver. Den ene ting er denne smukke perle taske – som på alle måder bare er lige mig! Jeg elsker ting som er anderledes og skiller sig ud.Jeg har fået vildt meget god feedback på tasken – og jeg kan afsløre at der kommer to lidt anderledes modeller til salg på min shop @glamglimpse.

Hvad synes i? Er den ikke smuk?

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • I aften har vi 39 grader og det skal fejres med middag i Palma [og et glas iskold hvidvin] 🧡 .
.
.
#mallorca #bunyola #vacation #summer #spanishvibes #spania #nature #goodhabits #makeyourownday #fpsustainablefashion #ohhappyday #palmademallorca #positivemindset #travelblogger #fashionblogger #idyll #flowers #magic #thesunisout #spanishstyle #wineanddine #susstainabledress #grobund
  • Jeg elsker at kigge på bygninger når jeg rejser - og se arkitekturen ✨ Palma er noget helt særligt. .
.
.
#mallorca #bunyola #vacation #summer #spanishvibes #spania #nature #goodhabits #makeyourownday #fpsustainablefashion #ohhappyday #palmademallorca #positivemindset #travelblogger #fashionblogger #idyll #flowers #magic #thesunisout #spanishstyle