GUCCI HÅRSPÆNDE

Kender i det, man ser en ting som bare bliver ved med at tænke på. Sådan havde jeg det med dette Gucci spænde til en helt urimelig pris – men af en eller anden grund kørte jeg alligevel kortet igennem, for det skulle bare være MIT. Jeg har oftest bare mit hår til at hænge løst, så jeg trængte faktisk til noget hår pynt. Med en lille smule hjælp fra manden i mit liv endte det under juletræet.

Jeg har faktisk brugt det virkelig meget – også mere end forventet, så det var måske det værd alligevel [bilder jeg mig selv ind]. Ej, jeg er faktisk virkelig glad for det.

Kunne i tænke jer at se flere af mine julegaver?

/ Ida

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • I aften har vi 39 grader og det skal fejres med middag i Palma [og et glas iskold hvidvin] 🧡 .
.
.
#mallorca #bunyola #vacation #summer #spanishvibes #spania #nature #goodhabits #makeyourownday #fpsustainablefashion #ohhappyday #palmademallorca #positivemindset #travelblogger #fashionblogger #idyll #flowers #magic #thesunisout #spanishstyle #wineanddine #susstainabledress #grobund
  • Jeg elsker at kigge på bygninger når jeg rejser - og se arkitekturen ✨ Palma er noget helt særligt. .
.
.
#mallorca #bunyola #vacation #summer #spanishvibes #spania #nature #goodhabits #makeyourownday #fpsustainablefashion #ohhappyday #palmademallorca #positivemindset #travelblogger #fashionblogger #idyll #flowers #magic #thesunisout #spanishstyle