Jeg kunne ikke dy mig

Kender i det, man ser en ting som bare bliver ved med at tænke på. Sådan havde jeg det med dette Gucci spænde til en helt urimelig pris – men af en eller anden grund kørte jeg alligevel kortet igennem, for det skulle bare være MIT. Jeg har oftest bare mit hår til at hænge løst, så jeg trængte faktisk til noget hår pynt. Med en lille smule hjælp fra manden i mit liv endte det under juletræet.

Jeg har faktisk brugt det virkelig meget – også mere end forventet, så det var måske det værd alligevel [bilder jeg mig selv ind]. Ej, jeg er faktisk virkelig glad for det.

Kunne i tænke jer at se flere af mine julegaver?

/ Ida

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

Instagram did not return a 200.