EN DRØM BLIVER TIL VIRKELIGHED

Jeg sad ved computeren på arbejde i torsdags og jeg kan se min telefon ringer – min første tanke er at det må vente, da det er et ukendt nummer. Jeg tager dog telefonen alligevel og inden for få sekunder bliver jeg helt rød i hovedet og paf. Det er style coach Tini Owild og hun vil overbringe en fuldstændig vanvittig nyhed. Jeg har vundet en plads på hendes stylistuddannelse med start d. 26 februar (værdi 26.900 kr). Jeg kunne virkelig ikke tro mine egne øre! Jeg er simpelthen den gladeste pige i verden, for det er virkelig en drøm som går i opfyldelse! Jeg tager jer selvfølgelig med på min rejse.

God weekend!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • I aften har vi 39 grader og det skal fejres med middag i Palma [og et glas iskold hvidvin] 🧡 .
.
.
#mallorca #bunyola #vacation #summer #spanishvibes #spania #nature #goodhabits #makeyourownday #fpsustainablefashion #ohhappyday #palmademallorca #positivemindset #travelblogger #fashionblogger #idyll #flowers #magic #thesunisout #spanishstyle #wineanddine #susstainabledress #grobund
  • Jeg elsker at kigge på bygninger når jeg rejser - og se arkitekturen ✨ Palma er noget helt særligt. .
.
.
#mallorca #bunyola #vacation #summer #spanishvibes #spania #nature #goodhabits #makeyourownday #fpsustainablefashion #ohhappyday #palmademallorca #positivemindset #travelblogger #fashionblogger #idyll #flowers #magic #thesunisout #spanishstyle