NYE TING I MIT HJEM

Jeg har modtaget dette fine stativ af Ziito – og jeg er ret vild med det rå look og så er det lavet af bæredygtige matrialer. Jeg synes det er super cool med hylden til tasker og stråhatte. De har flere forskellige designs, som kan ses på deres Instagram profil @ziitodesign. Når noget er bæredygtigt bliver jeg bare ekstra glad for det, det er så rart når ting kan genbruges. Jeg ville virkelig ønske der var endnu mere fokus på det. Find netop dette stativ lige her.
Vi har købt, nok verdens smukkeste sengegavl! Jeg beundrer den hver eneste dag. Jeg var faktisk så heldig at få den nedsat med 50%, fordi butikken lukkede. Jeg glæder mig specielt til vi engang får købt et hus, hvor den endnu mere kan komme til sin  ret. Den er i bambus eller i hvertfald et natur matriale, det giver virkelig noget varme til mine ellers grå toner. Kasper synes jeg var skør, men da den kom på plads måtte han alligevel give mig ret i hvor smuk den er.
God aften, nyd den dejlige sol!
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • I aften har vi 39 grader og det skal fejres med middag i Palma [og et glas iskold hvidvin] 🧡 .
.
.
#mallorca #bunyola #vacation #summer #spanishvibes #spania #nature #goodhabits #makeyourownday #fpsustainablefashion #ohhappyday #palmademallorca #positivemindset #travelblogger #fashionblogger #idyll #flowers #magic #thesunisout #spanishstyle #wineanddine #susstainabledress #grobund
  • Jeg elsker at kigge på bygninger når jeg rejser - og se arkitekturen ✨ Palma er noget helt særligt. .
.
.
#mallorca #bunyola #vacation #summer #spanishvibes #spania #nature #goodhabits #makeyourownday #fpsustainablefashion #ohhappyday #palmademallorca #positivemindset #travelblogger #fashionblogger #idyll #flowers #magic #thesunisout #spanishstyle