Nytårsfortsæt eller ej?

Har du et nytårsfortsæt?
– jeg har valgt at gå udenom i år, men i stedet besluttet mig for hver måned at sætte fokus på nogle områder hvor jeg gerne vil ændre nogle ting, som så gerne skulle fortsætte. Nogle ting for mig selv, som jeg har brug for. I denne måned er mine fokusområder; at være mindre online og mere tilstede. Det har taget lidt overhånd med den synes jeg. Jeg kan jo efterhånden ikke gå nogle steder uden eller være nogen steder uden at tage den frem. Jeg vil blive bedre til at være i nuet og nyde tingene omkring mig. Den anden ting er flere gåture i naturen – ud og grounde og mærke den friske luft og få rørt mig. Den sidste ting er mere selvkærlighed. Jeg vil blive bedre til ikke at være så hård i mod mig selv, men glæde mig over alle de gode ting. Jeg behøver ikke de tynde ben eller 10 Chanel tasker for at være lykkelig – det handler om balance, sundhed og indre glæde. Sundhed er noget jeg helt sikkert vender tilbage til, for der skal også lidt andre boller på suppen.

God søndag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

Instagram did not return a 200.