ABOUT

 

Mit navn er Ida Benedicte og jeg bevæger mig i en verden fyldt med muligheder og så er jeg helt pjattet med mode & bæredygtighed.

At være selvstændig er min drøm! Hvor jeg kan inspirerer og give den bedste oplevelse til mine kunder hver eneste dag! Jeg modeentusiast og stylist, hvilket mit bugnende klædeskab hvis også vidner om. (Book mig her)
Her vil du kunne læse en masse om mode/rejser/livstil og om at være 26 år i en smuk farverig verden. Jeg elsker at fotografere og se på kunst i gadebilledet. Ellers samler jeg på designer tasker og spiser alt med kokos. I mit hjem i Aalborg, bor der udover jeg selv, Kasper min kæreste og vores hund Magnus, som ejer alle puder i lejligheden. Vores hjem er fyldt med kærlighed og ting vi har købt på vores rejser.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • Jeg har hørt rygter om at det bliver sommer i næste uge - jeg håber det holder stik 🌿 Hvilken årstid er i egentlig mest til? .
.
.
#sensommer #nature #danishfashionpost #maguritter #fpsustainablefashion #field #sunset #happymoments
  • Jeg er nu hoppet i min skønne kåbe fra @vibekescott efter en god omgang træning og udstræk✨ Jeg arbejder på at skabe gode vaner både for mit ydre og indre. [Kåbe modtaget i gave] #vibekescott #keepitnatural #whatagreatday #goodhabits #fpsustainablefashion #danishfashionpost #stylistidabenedicte #happygirl #smiling #selfcare #selflove #healthyliving