PR / ANNONCERING

Jeg tilbyder efter en del års blogerfaring med mode/rejser reklamer på min blog. Vi laver en strategi sammen, som er til fordel for os begge. Jeg vil også poste dit produkt på min instagram profil @fashionpost.dk, hvis det har interesse.

Jeg har blogget siden 2013 og har en en del erfarring efter en masse gode samarbejder. Jeg har blandt andet samarbejdet med Jane Kønig, Day Et, Carré, Rabinovich, Me&Eliza, Stine A Jewlry, Stilkompagniet, Kähler, Becksøndergaard, Charlotte Lebeck, Daniel wellington, Maanesten, Badeanstalten, Núnoo, Becksøndergaard, Eliza was here og mange flere skønne brands.

Hvis du er interesseret i en PR aftale send mig en mail, så laver vi en aftale.
idabenedicteeriksen@gmail.com / + 45 60 54 72 19

 

 

Instagram

  • Jeg har hørt rygter om at det bliver sommer i næste uge - jeg håber det holder stik 🌿 Hvilken årstid er i egentlig mest til? .
.
.
#sensommer #nature #danishfashionpost #maguritter #fpsustainablefashion #field #sunset #happymoments
  • Jeg er nu hoppet i min skønne kåbe fra @vibekescott efter en god omgang træning og udstræk✨ Jeg arbejder på at skabe gode vaner både for mit ydre og indre. [Kåbe modtaget i gave] #vibekescott #keepitnatural #whatagreatday #goodhabits #fpsustainablefashion #danishfashionpost #stylistidabenedicte #happygirl #smiling #selfcare #selflove #healthyliving