STINE A DARLINGS

Jeg har fået de fineste nye smykker af Stine Aen chunky kæde til alverdens fine vedhæng, en justerbar ring med en lille sten og nogle fine små hoops som ikke er online endnu.
Jeg er ret vild med “mange guldkæder” trenden lige nu og denne skiller sig lidt ud fra mine andre kæder – hvilket jo kendetegner brandet ret godt. Nu mangler jeg bare en lille sea shell jeg kan sætte deri sammen med mit SA palme vedhæng. (Og en masse andre ting fra webshoppen) Jeg har heldigvis fødselsdag i oktober og min ønskeliste boomer med smykker. Måske jeg en dag skal lave et indlæg med mine ønsker?

Hvad synes i?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • I aften har vi 39 grader og det skal fejres med middag i Palma [og et glas iskold hvidvin] 🧡 .
.
.
#mallorca #bunyola #vacation #summer #spanishvibes #spania #nature #goodhabits #makeyourownday #fpsustainablefashion #ohhappyday #palmademallorca #positivemindset #travelblogger #fashionblogger #idyll #flowers #magic #thesunisout #spanishstyle #wineanddine #susstainabledress #grobund
  • Jeg elsker at kigge på bygninger når jeg rejser - og se arkitekturen ✨ Palma er noget helt særligt. .
.
.
#mallorca #bunyola #vacation #summer #spanishvibes #spania #nature #goodhabits #makeyourownday #fpsustainablefashion #ohhappyday #palmademallorca #positivemindset #travelblogger #fashionblogger #idyll #flowers #magic #thesunisout #spanishstyle