UP CIRCLE

Jeg er fornylig blevet præsenteret for dette nye brand UpCircle. Produkterne er 100% naturlige, veganske, frie for palmeolie – og så dufter de så rent og skønt! De er lavet af genanvendt Arabica kaffegrums og genanvendte ingredienser fra fremstilling af chaisirup, indsamlet fra førsteklasses kaffebarer og restauranter i London. De indeholder også naturlige olier og ingredienser, så de ikke bare eksfolierer, men har en stor hudplejende effekt.

Jeg har med stor tilfredshed testet produkterne – huden bliver silkeblød og fugtet efter brug af både body og face scrub. Det er faktisk ikke nødvendigt at fugte kroppen/ansigtet efter brug, da olien i produkterne plejer og fugter med det samme. Specielt her i sommer perioden giver det også en smuk glæd og vedvarende farve i solen, hvis man skrubber huden en gang i mellem og holder den rig på fugt. Ansigts olien har jeg nu testet over tid og den er blevet uundværlig i min daglige hudpleje rutine. [Den smelter bare ind i huden]

UpCircle blev lanceret i 2015 under et andet navn og Design. I efteråret 2018 var stifterne med i Dragons Den (Den engelske version af løvernes hule). De fik tilbud fra tre af ”løverne”, men gik med to af dem. Der startede rejsen om at re-brande og re-designe produkterne. I december sidste år blev UpCircle lanceret.

Produkterne er blevet meget populære og der er stor efterspørgsel på dem. De ligger i priserne 75,- til 165,- så de er meget budget venlige, trods den meget lækre kvalitet og fine emballage.

Jeg kan varmt anbefale jer at prøve produkterne – de forhandles af WegaBeauty.

produkterne er modtaget i gave.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

  • Jeg har hørt rygter om at det bliver sommer i næste uge - jeg håber det holder stik 🌿 Hvilken årstid er i egentlig mest til? .
.
.
#sensommer #nature #danishfashionpost #maguritter #fpsustainablefashion #field #sunset #happymoments
  • Jeg er nu hoppet i min skønne kåbe fra @vibekescott efter en god omgang træning og udstræk✨ Jeg arbejder på at skabe gode vaner både for mit ydre og indre. [Kåbe modtaget i gave] #vibekescott #keepitnatural #whatagreatday #goodhabits #fpsustainablefashion #danishfashionpost #stylistidabenedicte #happygirl #smiling #selfcare #selflove #healthyliving