ZARKO CLOUD COLLECTION

Produkter er sponsoreret af Coolshop woman/
Jeg har sjændent duftet en så skøn parfume som denne ZARKO Cloud collection – og de to dage jeg har haft den på, har jeg fået komplimenter og spørgsmål til den. Den har på min hud et strejf af kokos, varme og jasmin.  Og dét er noget af det som er så fantastisk ved parfumerne, de dufter forskelligt på vores hud og fremhæver vores naturlige duft noter.
Det har taget ZARKO fire år at udvikle den og jeg synes virkelig godt man kan mærke at der er lagt en masse tanker og kræfter i at udvikle en helt eksklusiv duft. Jeg er meget fascineret af den og den bliver helt sikkert en fast del af min parfume hylde.
Den kan købes her til en god pris, Coolshop forsøger nemlig altid at være billigst og så sender de fragtfri. Hvis ikke jeg havde fået den, stod den helt sikkert øverst på min ønskeliste.

/ Love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

Instagram did not return a 200.