Stylistens store Faux Fur guide i 2024

Stylistens store Faux Fur guide i 2024

🥇Dagens tilbud på

"_ _ _ _ _ _ _ OM JAKKEN:  Den sejeste trenchcoat fra Gestuz! Den er lang og oversize i pasformen med et cool mønster i stoffet. Den har revers krave, knappelukning og et bindebånd i..."

50 kr.
1999 kr.

Faux Fur imiteret kunstpels

Faux Fur jakker m.m.er ikke nødvendigvis kun til dig, som går op i klima, miljø og dyrevelfærd. Imiteret pels er også til dig, som ønsker et produkt der kan holde på varmen og se eksklusivt ud. Kendisser verden over lader sig fotografere i kunstpels og går meget op i at fortælle omverden, at de IKKE går med ægte pels, men i Faux Fur imiteret kunstpels.

Kunstpels, Faux Fur, er blevet en fast bestanddel i storset alle tøjproducenters udvalg af designertøj. I Danmark har denne type af jakker, coats, veste osv. ligeså vundet stort indpas hos os - de danske forbrugere.

Ægte pels er utroligt dyrt og fortsat efterspurgt i nogle kundesegmenter, men mange vil i dag specifikt fravælge dette fremfor Faux Fur. Imiteret kunstpels er dermed blevet et tilvalg!

Køb Faux Fur online med god samvittighed

Udvalget af Faux Fur kunstpels er (heldigvis) stødt stigende og vi oplever ligeså her på siden, at netop denne kategori har stor interesse. Vi har samlet en række af de bedste tilbud på faux fur jakker, veste m.m. fra en lang række netbutikker.

Der kan være forskel på kvaliteten af produkterne hvorfor man bør være opmærksom på returreglerne hos den enkelte Faux Fur webshop. Du kan dog med god samvittighed investere i et nyt stykke tøj online - velvidende, at hverken dyr eller miljø lider nødlast.

Faux Fur i alverdens farver eller naturtro?

Her hos FashionPost har vi samlet et stort udvalg af de populære Faux Fur jakker, veste m.m. Vi bestræber os hele tiden på, at finde og udvælge de bedste varianter fra denne populære trend. Vi søger både imiteret kunstpels jakker der ligner originale, ægte pelsjakker samt de helt skøre farver såsom pink,grøn, blå osv. Farvede Faux Fur jakker er faktisk også et stort hit! De understreger ihvertfald ønsket om tilvalget af kunstpels frem for ægte pels!

Udvalget er bredt og du vil helt sikkert kunne finde en der falder i din smag. Bør vi nævne, at vi har udvalgt de bedste varianter - så du (forhåbentligt) ikke behøver at sende den købe jakke, vest etc. retur hvis du køber den online.

Kvaliteten af den anvendte kunstpels afgør om man bør gå med en Faux fur i farver eller en naturtro variant. Er kvaliteten helt i bund vil vi til hver en tid anbefale en variant der er farvet, men er kvaliteten god kan du med god stil gå mod de mere naturtro. De naturtro har ofte en flot ensartet ujævnhed og ikke-kunstig-glans i pelsens struktur.

Om du skal vælge en naturtro eller farvet Faux Fur er i sidste ende op til dig selv. Prisen er nogenlunde i samme niveau uanset om du vælger den ene eller anden type. Det rigtige svar må være, at det skal matche din stil og ønsker hertil. Det gode ved netop imiteret kunstpels er, at man ikke nødvendigvis behøver at vælge da prisen, for en pelsjakke, er så lav, at man blot kan købe en af hver…

Faux Fur jakker

Pelsjakker af ægte pels har i mange, mange år været det bedre selskabs eksklusive look. I dag er pelsjakker i Faux Fur blevet et (muligt) allemandseje.

Det er ikke kun det visuelle udtryk der i dag afgør om man vælger en Faux Fur jakke. Det er ligeså egenskaberne, som er så tæt på den ægte vare. Man kan derfor være sikker på, at man kan holde varmen med en sådan jakke!

Tidligere var pelsjakker alene et statussymbol for dem med penge, men introduktionen af Faux Fur jakker muliggør det for mængden. Udover parallellen i varmeegenskaber er kunstig pels og ægte pels ikke helt sammenligneligt. Ægte pels kommer fra dyr hvor Faux Fur jakker er kunstigt produceret. Der vil altid være delte meninger og den del skal vi ikke tage stilling til i det her indlæg. Dog kan det selvfølgelig konkluderes, at kunstig pels er et åbenlyst bedre valg for klima, miljø og dyrevelfærd!

Køb Faux Fur hos American Dreams

Der findes en lang række netbutikker der sælger Faux Fur produkter. En sværvægter indenfor netop denne niche er American Dreams. En webshop der sælger Faux Fur i store mængder!

Vælger du en Faux Fur jakke fra American Dreams kan du være sikker på at kvaliteten er i top og at du får et godt produkt.

FAQ omkring Faux Fur

Faux Fur bliver fremstillet af polymert stoffer, som akryl og polyester.

Idéen om Faux Fur opstod faktisk allerede tilbage i år 1929. Der er sket meget siden og vi har i dag et utroligt naturtro produkt, som ikke kun ligner, men også besidder egenskaberne af ægte pels.

Se vaskeanvisningen på indersiden af jakken. Nogen mærker foreskriver muligheden for, at man kan vaske jakken ved lav temperatur uden centrifugering - hvor andre mærker anbefaler håndvask.

Faux Fur er synonym med betegnelserne fake fur og imiteret pels. Kært barn har mange navne og det er ikke uden grund at denne verdensomspændende trend er opstået og oplever store interesse. Faux Fur er til dig der går ekstra meget op i miljø, klima og dyrevelfærd.

Udgangspunkt for produktionen af Faux Fur er akryl og polyester. Stofferne kommer under behandling hvor der sker en kemisk reaktion. Den kemiske reaktion sikrer et ægte pels look. Herefter bliver ‘pelsen’ påført basen - hvilket kunne være en jakke, vest etc. Måden hvorpå Faux Fur fastgøres til basen kan variere, men ofte er der tale om vævning.

Herefter bliver den imitererede pels klippet, stylet og farvet til den ønskede stil og udtryk opnås.

Ja, for en kender. Nej, hvis du ser jakken på gaden. Producenterne af Faux Fur er i dag blevet så dygtige til at skabe et naturtro produkt, at det kan være utroligt svært at skelne mellem en jakke i ægte pels og en jakke i Faux Fur.

Vælger man en Faux Fur jakke i skrigende pink er svaret nok åbenlyst, men vælger man en variant i naturtro farver vil det være utroligt svært medmindre man kommer helt, helt tæt på.

Det skal næsten også nævnes, at der selvfølgelig findes mange forskellige kvaliteter af den populære imiterede pels, Faux Fur. Her på siden har vi fundet en række produkter vi kan stå inde for!

Ægte pels har en helt speciel evne til at holde på varmen utroligt godt. Ægte pels er og er fortsat i dag en meget eftertragtet vare og efterspørgslen har i en lang årrække været større end udbuddet. Udbuddet falder grundet hele verdens store fokus på miljø, klima og specielt dyrevelfærd. Det er nok et faktum, at der altid vil være efterspørgsel på ægte pels fra nogle kundegrupper for hvem Faux Fur ikke er nok.

Ægte pels var tidligere primært et tilvalg hvis man ønskede effekten herfra - altså en god evne til at holde på varmen. I dag er Faux Fur så tæt på samme effekt, at man næsten lige så godt kan vælge en jakke i imiteret pels hvis man ønsker en ‘pelsjakke med god varme’.

Teknologien der anvendes til at fremstille b.la. Faux Fur imiteret pels og andre tekstilprodukter, er i dag på så højt et niveau, at jeg vil vove den påstand, at vi kan opnå samme eller endnu bedre varme-funktion i andre former for beklædning end ægte pels.

Du skal vælge Faux Fur hvis du ønsker et ‘pelsprodukt’, som ikke er lavet af ægte pels. Det er en trend der går fint hånd i hånd med det store fokus på miljø, klima og dyrevelfærd. Faux Fur er på kort tid blevet en verdensomspændende trend og populariteten er stødt stigende. Det er for mange et kriterie for køb, at jakken, vesten osv. er lavet af Faux Fur (imiteret pels) og ikke er den ægte vare.

Faux Fur kan købes online hos diverse netbutikker samt i velassorterede fysiske butikker. Køber du online bør du være opmærksom på returreglerne i den enkelte Faux Fur webshop. Der findes mange kvaliteter af produktet og det kan tage et par forsøg førend man finder ‘den rigtige’, som tangerer mest naturtro hvis det er ønsket.

Her på FashionPost har vi samlet en række af de bedste forhandlere af Faux Fur online.

Du bør altid læse anvisningen på indersiden af produktet! Dog kan man ofte nemt rengøre sin Faux Fur jakke, vest m.m. ved at vaske den i hånden. Enkelte varianter foreskriver ligeså, at man kan vaske produktet ved lav temperatur og uden centrifugering i en vaskemaskine.

Hvor en ægte pels skal til renseri kan man nu selv gøre sin pelsjakke ren. Det er utroligt praktisk samt miljø- og dyrevenligt med Faux Fur!

Bedøm denne artikel
109 stemmer, gennemsnit 4.8 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 4. februar 2020.